tiistai 23. helmikuuta 2010

Vino siili

Mielessä pyöri koko Menninkäisen nukutuksen ajan että mitähän hittoa sitä nyt keksisi otsikoksi. Blogi siis mielessä koko ajan. :)
Avasimpa suuni oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Kyselin että mitähän mahtaa maksaa metri vinonauhaa jos ostaa isomman erän kerralla. Ajattelin jos olisin saanut erään käsityöopettajan kautta ostettua, no hinta jäi arvoitukseksi ja sain läjän vinonauhaa, ilmaiseksi! Olen onnellinen.

Onnellinen olen myös siitä että eräs ystävällinen ihminen nouti tänään paketin postista minulle ettei sateessa tarvinnu vaunujen kanssa lähteä. Lunta on mahtavasti, liikkuminen hankalaa, ja hermot kireällä. Huomiseksi onneksi luvattu aurinkoa!




Haluan myös esitellä lukulamppuni, kirppislöytö tietenkin ja hintakin oli vaivaiset 3€ ja koko komeuden kruunaa teksti Made in Finland.


Miten muuten sitä varookaan askeliaan paljon tarkemmin vaikean nukutuksen jälkeen kuin niinä iltoina joina lapsi nukahtaa melkein kuin itsestään? Edellistä lausetta kirjoittaessa Menninkäinen heräsi, luulen että pakko mennä itsekin unille jos aikoo nukkua!

2 kommenttia: