perjantai 9. huhtikuuta 2010

Parhaat.

WAU! Tätä blogia on kurkittu jo yli 1000 kertaa! Kiitos teille! :) Nyt sitten on aika arvonnalle. Tietäisi vaan mitä arpoisi! Joka tapauksessa tänään julkaistaa arvonta, sitä odotellessa tutustukaa kirppislöytöihin ja muihin parhaisiin.


Kerroinko mä jo valmistumassa olevasta puolukkasnapsista?Maustehylly näyttää paljon paremmalta kun ottaa oven pois.Vihdoin saatiin valiolta mustikkakeittoa luomuna. Mutta miksi, oi miksi, sitä on vain 0,75L mieluummin maksaisin enemmän ja saisin enemmän. Ihan pöllöä nämä pienet pakkaukset.Mä oon myös ihan koukussa tartexiin!Eikä mikään ole parempaa kuin hyvä tee..ja agave siirappi.Banaani on myös oivaa pikaruokaa! Ja kulho banaanille on tehty LP-levystä.


Kirpputorejakin on kierretty! Parhaita löytöjä, Ruskovillan villahaalari 3€! Ja potkuhousut 1€, ei vaan ole niistä kuvaa. :)


Fischer Price lelu, 1€.Ja haaremihousut mammalle, vähän arvokkaammat 5€. Mutta aivan mahtavat!

6 kommenttia:

 1. Meil on samanlainen fisher price lelu se oli ilmanen:)oks puolukkasnapsis alkoholii?mie oon joskus aatella koittaa vastaavii mut en oo viel jaksanu..

  VastaaPoista
 2. On joo. Se on se mun puol litraa viinaa minkä juojaa en tiedä vielä. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja Ruskovilla-löytöjä, kävipä säkä :)

  VastaaPoista
 4. Totisesti kävi säkä! :) Yleensä on ihan ylihinnoiteltuja vaikka olisi reikiä siellä täällä.

  VastaaPoista
 5. Noi on kyllä tosi hienot noi sun housut : ) Mun tulee ehkä kesällä käytettyä noita mun haaremihousuja, jos sillonkaan.
  En yhtään muista mistä toi takin ohje on. Vaikka itse sen äidille annoin : D Voin sen äidiltä pyytää.

  VastaaPoista
 6. Mä ajattelin pyytää erästä taitavaa neulojaa jos hän tekisi Mennille kanssa samanlaisen. :)

  VastaaPoista